Renovering af dit badeværelse i Odense

Hos Blichfeldt VVS ved vi, at for mange mennesker gør et moderne og lækkert badeværelset en stor forskel i dagligdagen. Vi lægger derfor altid stor vægt på, når vi renoverer badeværelser, at det færdige resultat lever 100 % op til de individuelle forventninger og behov den enkelte familie har. Blichfeldt VVS udfører opgaver over hele Fyn og i Odense, og når du vælger os til renovering af dit badeværelse tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker til dit nye badeværelse.

​​

Erfaring giver det bedste resultat – også når badeværelset skal renoveres

Blichfeldt VVS har en stab af erfarne og veluddannede medarbejdere, der gennem mange år har løst VVS- og renovationsopgaver på badeværelser over hele Fyn. ​Vi har således mange års erfaring med opførelse og renovering af badeværelser.

Den store mænge erfaring vores medarbejdere har samlet gennem mange renoveringer og ombygninger af badeværelser i Odense og på Fyn, er din garanti for, at dine idéer bliver til virkelighed. Kontakt Blichfeldt VVS, hvis du vil vide mere om mulighederne ved renovering af dit badeværelse. Du får både sparring og nye ideer til udseendet på dit nye badeværelse.

Smukt, grundigt og solidt VVS - arbejde giver den bedste renovering af dit badeværelse

For Blichfeldt VVS går det gode solide håndværk hånd i hånd med kundetilfredsheden. Vores fornemste succeskriterie er glade tilfredse kunder. Derfor lægger vi stor vægt på, at håndværket er udført perfekt. Tag et kig i vores galleri for renovering af badeværelse og se hvad vi ellers har udført af badeværelsesrenoveringer.

Når vi håndterer komplette entrepriser på badeværelser eller udfører reparationer eller fornyelser på eksisterende badeværelser i Odense og på Fyn, lægger vi således altid vægt på at benytte de bedste materialer og at afslutte projektet med en flot finish på dit badeværelse. Det betyder, at når du benytter Blichfeldt VVS til dit badeværelsesprojekt, får du et resultat, som du kan være tilfreds med i mange år fremover.

​Kontakt Blichfeldt VVS nu, og få professionel vejledning, når det gælder opførelsen eller renoveringen af dit badeværelse i Odense og på Fyn.

Kontakt os på tlf.: 61 69 89 83 eller på thomas@blichfeldtvvs.dk ved spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på renovering af dit badeværelse på Fyn eller i Odense.​​

Vi er specialister i…

  • At opføre badeværelser fra bunden.
  • At renovere dit gamle badeværelse
  • At designe den optimale indretning i dit badeværelse ud fra dine ønsker og behov
  • At udføre renovationer, så dit badeværelse bliver som nyt

Indhent gratis tilbud

  • Gode priser
  • Kvalitet
  • Levering til tiden
  • Service
  • Garanti

Du er meget velkommen til at give os et kald på 61 69 89 83 vedr. spørgsmål eller et ønske om et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI UDFØRER OPGAVER INDEN FOR…

Nybygning og ombygning af bl.a. badeværelser

 Vand, varme og ventilationsopgaver

 Forberedelse og installation af solvarme og jordvarme

 Pillefyr, Oliefyr, Gasfyr og Gaspejse

 Diverse VVS-arbejde

 Klimaanlæg og varmepumper