Solvarme og montering af solvarmeanlæg

Solceller og solvarme

Et solvarmeanlæg består af udendørs solfangere, hvis frostvæske opsamler varmen fra solen og løber ind til en indendørs varmtvandsbeholder, hvor den afleverer varmen og løber retur til solfangerne. Med en levetid på i hvert fald 20 år og en årlig besparelse på godt et par tusinde kroner er det et herligt regnestykke at lave.

Vi installerer og servicerer solvarme i Odense, Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Munkebo og andre steder på Fyn.

Solfangere har været på det danske marked i mere end 30 år. Det moderne solvarmeanlæg giver både energibesparelse, men er også driftsikkert og effektivt til opvarmning af vand – og bidrager til rumopvarmning. Blichfeldt er specialist i solvarme og montering af solvarmeanlæg.


​Se herunder, hvordan væskebaseret solvarme fungerer og hvilken type solvameanlæg, der passer bedst til dit behov:

Med et komplet solvarmeanlæg kan du spare energi

​METROSOL solvarmeanlæg fra METRO THERM bruger den naturlig og vedvarende solenergi, til opvarmning af vand. På den måde opnås der en energibesparelse. Herefter kan det varme vand, anvendes som brugsvand og/eller til rumopvarmning.​

Hos METRO THERM fås 2 typer solvarmeanlæg:

  • METROSOL solfangere, som er et væskebaseret solvarmesystem , der optager solenergi via væske i solfangeren, som cirkulerer ned i varmtvandsbeholderen.
  • METROSOL solceller, som optager solens energi og omdanner det til elektrisk energi, der kan bruges til el-baseret vandopvarmning eller til el-radiatorer. Læs mere HER

Hvordan fungerer et solvarmeanlæg?

Uanset om det er væske eller el-baseret solvarme, består solvarmesystemet af én eller flere solfangere på husets tag forbundet med en varmtvandsbeholder inde i huset.

Solvarmeanlæg med bæredygtighed

Bæredygtighed er en del af en større sammenhæng og en måde vi vælger at ændre på vores livsstil for at skåne miljøet. I en bæredygtig bolig, er der brugt miljøvenlige materialer og energi- og ressourceforbruget er reduceret. Med solvarme kan du opnå en energibesparelse.

​Med et solvarmeanlæg i sommerhuset kan du “lune” dit budget

​Med solvarme kan du opnå stor energibesparelse, og dermed spare mange penge på elregningen. F.eks. ved at få solvarme i sommerhuset.

Sommerhuset bruges ofte mest i sommerperioden, hvor solens stråler kan udnyttes mest effektivt. Med en solfanger, kan 60-70% af dit varme vand blive opvarmet herfra, og med investeringen i en solfanger, vil pengene hurtigt være tjent ind – i form af energisparelse.

Forskellige boliger – forskellige solvarmeanlæg

METROSOL vandbåren solvarmeanlæg findes i 6 forskellige solvarmepakker.

METROSOL Exclusive solvarmeanlæg har de bedste, mest effektive solfangere – derfor giver de også større optagelse af solenergi. Der er også blevet kræset mere for designet.

METROSOL De Luxe er det mest avancerede solvarmeanlæg, der giver den bedst mulige udnyttelse af solenergi, og som effektivt supplerer centralvarmeanlægget med energi til boligopvarmning. Exclusive og De Luxe modellerne er løsninger, hvor alle komponenter er integrerede i beholderen og derfor enkle at gå til.​

Find en installatør, som ved noget om solvarmeanlæg

Hos Blichfeldt VVS finder du en VVS-installatør, som er uddannet til at montere og servicere solvarmeanlæg. Som servicepartnere med METRO THERM, kan vi ved et simpelt tjek beregne omkostningerne, din energibesparelse og tilbagebetalingsperioden for et solvarmeanlæg. 

Blichfeldt VVS – din specialist i solvarme. Kontakt os for mere information eller en beregning på fordele for dig, ved montering af solvarmeanlæg på din bolig.​

Indhent gratis tilbud

  • Gode priser
  • Kvalitet
  • Levering til tiden
  • Service
  • Garanti

Du er meget velkommen til at give os et kald på 61 69 89 83 vedr. spørgsmål eller et ønske om et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI UDFØRER OPGAVER INDEN FOR…

Nybygning og ombygning af bl.a. badeværelser

 Vand, varme og ventilationsopgaver

 Forberedelse og installation af solvarme og jordvarme

 Pillefyr, Oliefyr, Gasfyr og Gaspejse

 Diverse VVS-arbejde

 Klimaanlæg og varmepumper