Blikkenslager

Blichfeldt VVS har mange års erfaring som kompetent og professionel blikkenslager i Odense og på resten af Fyn. Vi lægger stor vægt på at vores kunder får en holdbar løsning og en god service både før, under og efter opgaven. Hos Blichfeldt VVS har vi fokus på kvaliteten og det gode håndværk, så når vi udfører blikkenslagerarbejde hos vores kunder, lægger vi altid meget stor vægt at alle aspekter af vores blikarbejde afspejler dette. Med Blichfeldt VVS som blikkenslager får vores kunder veluddannede håndværkere, der kender deres fag såvel som sine kunders ønsker og behov. Vores professionelle stolthed og faglige ekspertise er din garanti for en holdbar blikløsning.

Efteruddannelse giver de bedste blikkenslagere

Professionelt blikkenslagerarbejde kræver indgående viden om faget. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores blikkenslagere altid er opdaterede med den nyeste udvikling i teknikker, materialer og produkter. Det sikrer, at Blichfeldt VVS altid kan leve op til de forventninger vores kunder har, og levere det resultat de forventer.​

​Æstetik og funktionalitet - når blikkenslagerarbejde udføres korrekt

Funktionaliteten er naturligvis altafgørende i blikarbejdet, og vi går aldrig på kompromis med den gennemgående kvalitet i hverken materialer eller håndværk. Vi lægger dog altid vægt på at levere æstetiske løsninger, som er med til at gøre dit hus i Odense, Langeskov eller Kerteminde endnu smukkere at kigge på.

Kontakt din blikkenslager i Odense nu, og få professionel vejledning og et uforpligtende tilbud, når det gælder alle blikkenslageropgaver i Odense, Langeskov eller Kerteminde. Som professionelt VVS firma har vi kompetencerne til at sikre holdbare kvalitetsløsninger til både mindre opgaver og større mere komplekse blikkenslagerprojekter.

Kontakt os på tlf.: 61 69 89 83 eller på thomas@blichfeldtvvs.dk for spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud fra din blikkenslager i Odense.

Alsidig blikkenslager i Odense og på hele Fyn

Vores veluddannede blikkenslagere har gennem tiden løst et hav af forskellige opgaver inden for blikarbejde, og blandt de opgaver vi har kompetencerne til at udføre, er:

  • Udskiftning og reparation af tagrender og nedløbsrør
  • Inddækning af bl.a. kviste, skorstene, sternbeklædning og facader
  • Reparation og udskiftning af zink- og kobbertage
  • Generelt blikkenslagerarbejder
  • Skiferarbejder både i eternit og naturskifer

Blichfeldt VVS dækker størstedelen af Fyn og kommer gerne og løser dine opgaver som blikkenslager i blandt andet Kerteminde, Odense, Munkebo, Nyborg og Langeskov.

Indhent gratis tilbud

  • Gode priser
  • Kvalitet
  • Levering til tiden
  • Service
  • Garanti

Du er meget velkommen til at give os et kald på 61 69 89 83 vedr. spørgsmål eller et ønske om et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI UDFØRER OPGAVER INDEN FOR…

Nybygning og ombygning af bl.a. badeværelser

 Vand, varme og ventilationsopgaver

 Forberedelse og installation af solvarme og jordvarme

 Pillefyr, Oliefyr, Gasfyr og Gaspejse

 Diverse blik- og VVS-arbejde

 Klimaanlæg og varmepumper